Hvorfor vælge os? Følg din pilotdrøm - GreyBird Pilot Academy

Mikkel Jacobsen

icon

Tilmeld
dig i dag

skies_grey_bird
skies_grey_bird
skies_grey_bird

Mikkel Jacobsen

- En dag besluttede jeg mig for at gå efter min drøm

Drømmen har altid været til stede, lige siden jeg var helt ung. En dag besluttede jeg mig for at gå efter min drøm og har derfor i alle mine skoleår arbejdet hen mod pilotdrømmen. I gymnasiet valgte jeg de fornødne fag som fysik og naturgeografi, som kunne give mig en god basisviden.

Jeg studerede flere flyveskoler før jeg valgte GreyBird. Jeg var til infomøde på flere skoler, og der mærkede jeg ikke en gnist fra dem. Det var mere en selvfølge, at man bare startede hos dem.

 

Hos GreyBird derimod følte jeg en gnist og mødte nogle instruktører og administrerende medarbejdere, der virkelig brændte for det her og ville gå langt for nye elever. GreyBird agerer også meget professionelt og er et firma i vækst, hvilket giver nogle unikke muligheder for udvekslingsflyvning til fx. Spanien og Sverige. Det giver gode erfaringer, som man ellers ikke ville få.
Mine første indtryk af GreyBird var, at det er en unik skole, som skræddersyr den allerbedst muligt integrerede ATP-uddannelse med fokus på at sparke os ud i den virkelig verden med mest mulig erfaring i rygsækken og et godt fundament, så et job hos et flyselskab ikke bliver for stor en omvæltning.

Vil du også være pilot?
Tilmeld dig uddannelsen eller
få svar på dine spørgsmål,
til et af vores kommende
informationsmøder.

Find næste informationsmøde
Loading...