skies_grey_bird
skies_grey_bird
skies_grey_bird

Informationsmøde Live i Aarhus

11:00 - 14:30

Går du med drømmen om at påbegynde uddannelsen som erhvervspilot, så vil vi varmt anbefale at deltage i et informationsmøde hos GreyBird Pilot Academy.
På informationsmødet bliver vores unikke uddannelse præsenteret af en af skolens direktør, Søren Møller. Du vil under præsentationen vil du få et dybt indblik i sammensætningen af uddannelsen, mulighederne efter endt uddannelse og meget mere.

Du vil også finde ud af, at denne uddannelse inkluderer 62 timers flyvning på tomotoret fly med glascockpit. Endvidere så afsluttes vores erhvervspilotuddannelse med et APS MCC-kursus på en rigtig Full Flight Simulator (FSTD) kombineret med vores ”Airline Entry Training”. Dette giver dig det bedste afsæt for at komme i arbejde efter uddannelsens afslutning.

Hos GreyBird Pilot Academy er service, kvalitet og pris afgørende. Derfor har vi Europas bedste pilotuddannelse til markedets bedste pris. Vi ser frem til at møde dig og ikke mindst uddanne dig til fremtidens cockpit.

Informationsmødet afholdes hos JS World Media, som ligger lige ved Aros. Det er nemt at ankomme med offentlig transport. Der er også mulighed for parkering hvis du kommer i bil.
Der vil blive serveret lidt snacks og drikkevarer under præsentationen.

Vi glæder os meget til at se jer.