Book en prøveflyvning

icon

Tilmeld
dig i dag

skies_grey_bird
skies_grey_bird
skies_grey_bird

Book en prøveflyvning i en Tecnam P-2002JF

Går du med drømmen om at påbegynde uddannelsen som erhvervspilot, men har ikke prøvet at flyve før?

Så kan du med en prøvelektion få en smagsprøve på, hvad vil det sige at sidde bag instrumenterne i et fly.

Lektionen foregår sammen med en af vores erfarne flyveinstruktører på skolen og tager sammenlagt ca. 60 minutter. Inden i kommer i luften vil flyet blive gennemgået, og instruktøren vil introducere dig for instrumenterne i cockpittet. Du kommer til at selv at styre flyet i luften. Efter flyvningen sluttes der af med en debriefing.

Det er en oplevelse vi varmt anbefaler hvis, du går med drømmen om at blive pilot og ikke har fløjet før. På den måde har du muligheden for at finde ud af, om det er noget for dig, inden du påbegynder uddannelsen. Du får også mulighed for at stille eventuelle spørgsmål til uddannelsen og til livet som pilot.

Prøvelektionen er gratis, såfremt man vælger at starte på uddannelsen efterfølgende. Hvis man vælger ikke at starte på uddannelsen, koster denne oplevelse 1.500 kr.

Det er også muligt at besøge skolen på en almindelig undervisningsdag, hvor du får mulighed for at følge undervisningen en enkelt dag.

Udfyld formularen for at booke en prøveflyvning og/eller en undervisningsdag. Du vil herefter blive ringet op af en flyveinstruktør hurtigst muligt.

Vil du også være pilot?
Tilmeld dig uddannelsen eller
få svar på dine spørgsmål,
til et af vores kommende
informationsmøder.

Find næste informationsmøde