Ny pilotuddannelse!

EASA ændrer kravene til uddannelsen til erhvervspilot!
Derfor introducerer GreyBird Pilot Academy en ny og forbedret uddannelse til erhvervspilot!
Læs mere »

Ny pilotuddannelse fra januar 2019Sidst opdateret 8. november 2018

Den Europæisk Luftfartsmyndighed (EASA) ændrer lovgivningen og kravene til erhvervspilot uddannelsen i Europa.

Dette vil medføre et ændret uddannelsesprogram for pilotskolerne i Europa. Ændringerne kommer på baggrund af efterspørgslen fra selskaberne på airline trænet piloter.

 

Det er luftfartsselskabernes ønske at uddannelsen af fremtidens piloter skal have større fokus på at klargøre og forberede de studerende på livet i et airline. Springet fra uddannelsen til cockpittet i et airline er for stort og derfor har selskaberne indtil nu brugt mange ressourcer på at omskole de nyuddannede piloter til de store flyvemaskiner.

 

Ændringerne kommer til at betyde, at piloter der uddannes under det nye program vil være bedre rustet til at træde direkte ud i et airline og være mere attraktive for selskaberne.

 

De nye ændringer kommer i form af et nyt “Enhanced Multi-Crew Cooperation to Airline Pilot Standards Course” (APS MCC). Man vælger nu at fokusere den sidste del af uddannelsen til erhvervspilot på de store og tunge fly, som de nyuddannede piloter nu kommer direkte i arbejde på efter endt uddannelse.

 

Der er flere krav til det nye APS MCC og man skal nu også bestå en extra prøve i slutningen af uddannelsen. Time kravene er som følger:

  • MCC training 20 timer
  • Advanced Swept-wing Jet Aeroplane Training 12 timer
  • Advanced Airline Operations Scenario Training 6 timer
  • Final Assessment 2 timer


Flyvetimerne på APS MCC udføres på en Full Flight Simulator (FFS), som er det tætteste du kommer på et rigtigt fly. Det er modsat andre steder, hvor disse udføres på en Flight and Navigation Procedure Trainer (FNPT-2)

 

Vi implementere disse ændringer og præsenterer jer også for en forbedret og optimeret uddannelse allerede fra januar 2019. Det nye APS MCC er nemlig ikke det eneste. Den nye uddannelse er udarbejdet i tæt samarbejde og sparring med flere luftfartsselskaber. En ting er skolens og de studerendes ønsker til uddannelsen, men  vigtigst er dog, hvad selskaberne efterspørger. Vi vil uddanne fremtidens mest kompetente piloter, og ikke mindst vil vi være den skole, som sender flest i job. Derfor har vi udarbejdet en forbedret og optimeret uddannelse, og den kan du komme med på allerede fra januar!

 

Vi flyver naturligvis hele det nye APS MCC på en Full Flight Simulator (FFS), og den nye uddannelsen lever op til alle kravene fra EASA. Simulatoren (FFS) er af den samme type som selskaberne bruger for at holde deres egne piloters certifikater vedlige. Vi benytter os altså ikke af en FNPT-2 simulator, der ikke giver et realistisk uddannelsesbillede af et APS MCC.

 

Oveni APS MCC får du også et Jet Orientation Course (JOC), som selvfølgelig også flyves på samme simulator. Igen her har vi fokus på forskellen mellem propelfly og jet.

 

Selve uddannelsens længde forbliver den samme som hidtil, men den bliver mere målrettet til efterspørgslen fra selskaberne og til den branche der venter vores nye piloter.

 

Vores uddannelse kommer fra januar til at byde på nogle spændende opdateringer og forbedringer. Dette gælder under hele uddannelsen og altså ikke kun i den sidste del. Vi kommer til at kan friste med karriereplanlægning fra dag ét og kommer til at have fokus på følgende kategorier indenfor personlighedsudvikling og attitude:

  • “Positive Student Centered Approach”
  • “Single og Multi-Pilot CRM”
  • “Competency based training”


Time sammensætningen under uddannelse bliver også ændret, og vi kommer ydermere til at inkluderer et udlandsophold i Spanien som en del af uddannelsen. Alt dette for at kunne ruste vores studerende bedst muligt til den fremtid og de krav som venter dem efter uddannelsen. Det totalte antal flyvetimer på vores uddannelse kommer til at stige til 205 timer. Alle tiltag på den forbedrede uddannelse er naturligvis med i prisen - også ophold i Spanien.

 

Vores søsterselskab “Pro Pilots” kan blive en stor økonomisk fordel for dig, hvis du skal ud og optage lån til uddannelsen. Uddannelsen til erhvervspilot er desværre ikke statsbetalt, og det betyder, at de fleste skal optage lån for at kunne starte på deres drømmeuddannelse. Med vores unikke koncept “Crewpool” vil du have mulighed for at kunne betale dit pilotlån tilbage på op imod den halve tid af et almindeligt banklån.

 

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvilke tiltage og forbedringer vi ellers har inkluderet i den nye uddannelse, så kom til et personligt møde. Her vil vi også gennemgå “Crewpool” som bliver en unik mulighed for fremtidens pilotelever.

 

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på vores nye uddannelse. Derfor inviterer vi i de kommende uger til uforpligtende personlige møder med de som ønsker at få et bedre indblik i, hvad vi kan tilbyde de studerende hos GreyBird fra det nye år.

 

Vi har endnu ikke fået opdateret vores hjemmeside og brochurer, så information om den nye uddannelse kan kun ske til informationsmøder og de personlige møder. Ændringen i lovgivningen fra EASA vil formentlig først træde i kraft til næste år, hvorfor vi godt kunne vente med at ændre vores uddannelse, men så ville vi ikke være leve op til de krav som vi stiller til os selv. Som studerende hos GreyBird skal man have den bedste uddannelse, flyve i de mest moderne og højteknologiske fly og simulatorer, og have det ubetinget bedste afsæt for at komme i job.

 

Hele uddannelsen er bygget op omkring forslag, tanker og krav fra selskaberne som ønsker at modtage de bedst egnet nyuddannet piloter, som kan indgå direkte i selskabernes setup. Dem uddanner vi nu.

 

Vær sikker på at du vælger fremtidens uddannelse som branchen efterspørger. Den uddannelse får du hos os.

 

Kom først i køen hos selskaberne, når vi skal ud og finde dit første job. Tilmeld dig!

 

Påtænker du studiestart til januar 2019 skal du skrive mail til info@greybird.dk eller ringe til os på Tlf. 70770110

Påtænker du studiestart efter januar 2019, skal du tilmelde dig en af vores næste informationsmøder på følgende link:https://greybird.dk/begivenheder/

Ny uddannelse til erhvervspilot januar 2019 - GreyBird Pilot Academy

Hej

Vil du gerne vide mere om uddannelsen til erhvervspilot? Tilmeld dig et gratis informationsmøde og få svar på alle dine spørgsmål om uddannelsen til pilot!

Læs mere »