Regnskabsmedarbejder, deltidSidst opdateret 3. juni 2020

Succesfuld vækstvirksomhed i luftfartsbranchen søger en erfaren medarbejder, med en faglig baggrund indenfor bogholderi og regnskab.

Vi søger en medarbejder, der kan arbejde struktureret, systematisk og selvstændigt med reference til regnskabschefen.

Din tilgang til opgaverne er grundig og detaljeorienteret, og du sætter en ære i at aflevere et korrekt og gennemarbejdet stykke arbejde til tiden. Jobbet indeholder en del rutineprægede opgaver, hvilket vi forventer, at du har det godt med.

Du er åben overfor forandring og er fleksibel, og trives godt med frihed under ansvar i forhold til løsningen af egne opgaver.

Det falder dig naturligt at være serviceminded og hjælpsom, men har samtidig et drive, der gør at du venligt men bestemt, kan holde fast på sagen og være i stand til at følge den til dørs.

IT-mæssigt forventer vi, at du har god erfaring med et eller flere ERP-systemer og har flair for og interesse i hurtigt at tilegne dig de nødvendige kompetencer, der skal til for at anvende nyt IT.

Dit arbejdssted vil være selskabets hovedadresse i Aarhus lufthavn. Bopæl max. 30 minutters kørsel. 

 

Dine primære opgaver

  • Daglig bogføring
  • Fakturering
  • Afstemningsarbejde
  • Ansvar for SU-administration
  • Personaleadministration, incl. ferie
  • Forefaldende administrative og regnskabsmæssige opgaver


Vi tilbyder ansættelse i en virksomhed med gode kolleger, hvor dagligdagen foregår i en uformel tone med godt humør. Du vil få en travl hverdag, hvor der skal udføres en række fast definerede opgaver, men hvor du også vil have kontakt til kolleger bredt i organisationen samt til vores elever.

Stillingen er en deltidsstilling på 20 timer ugentligt, placeret på 4 eller 5 dage

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

 

Hvem er vi?
GreyBirds hovedvirke er uddannelse af erhvervspiloter. Selskabet er siden sin tilblivelse i 2013 vokset konstant og er i dag den førende pilot uddannelsesinstitution i Danmark. Vi tæller +40 fastansatte i to lande og dertil en del freelancere.

 

Ansøgningsprocessen
Vi ønsker at ansætte den rigtige kandidat hurtigst muligt, og indkomne ansøgninger behandles løbende. Send os derfor snarest en motiveret ansøgning med opdateret CV. Ansøgninger kan sendes til: skr@greybird.dk

Regnskabsmedarbejder på deltid - GreyBird Pilot Academy