Flyve-instruktør

Hos GreyBird Pilot Acdemy kan du uddanne dig til flyveinstruktør. Vi har flere forskellige uddannelser som instruktør bl.a. FI(A), IRI(A), FI(A) Instrument, CRISPA.

Adgangskravene til dit erfaringsniveau inden du kan begynde uddannelsen er følgende:

FI(A)150 timer som pilot in command – altså den pilot, der har ansvaret for flyvningen – og 200 timer sammenlagt på flytypen. Har du et CPL(A)-certifikat, er der ingen timebegrænsninger.

IRI(A): 800 timer under IFR-forhold, hvoraf op til 400 timer skal have været i fastvingede fly.

FI(A) Instr: Mindst 200 time under IFR-forhold, hvoraf op til 50 timer kan være IFR i simulator på jorden.

CRI SPA: Mindst 500 timer i fastvingede fly, hvor mindst 30 timer skal være som ”Pilot in command” på typen eller en type fra samme klasse flyvemaskine.

Efter din uddannelse som instruktør tilbyder vi dig en samtale, da vi altid er på udkig efter dygtige instruktører. Hvis du består din samtale, lægger vi dig i puljen af kommende instruktører hos GreyBird Pilot Academy. Du vil også få et cirka tidspunkt for, hvornår vi kan tilbyde dig flyvning.

At være instruktør er måde at få flere timer, erfaringer og ikke mindst faglig dygtighed. Alt dette samtidig med at man tjener penge på sin lidenskab, nemlig at flyve. Du møder mange mennesker som instruktør, og du vil blive prøvet af både personligt og fagligt.

God fornøjelse.

Mere info? Kontakt os!

Flyveinstruktør - GreyBird Pilot Academy