Erhvervspilot - Radiocertifikatfornyelse

Skal du have fornyet dit radiocertifikat, kan vi klare det hos GreyBird Pilot Academy. Vi kan forny alle typer radiocertifikater. Der er flere måder at forny dit radiocertifikat på. En af mulighederne er, at vores sprogassessor flyver med på en tur og vurderer dine radiofærdigheder i et rigtigt miljø.

Det tager typisk mellem 30 - 60 min at få dit radiocertifikat fornyet. Vor sprogassessor skriver i dit certifikat, når prøven er overstået, og der gives en karakter mellem 1-6 afhængig af, hvordan det er gået. Får du mellem 1-3 er prøven desværre dumpet, og du skal prøve igen. Får du mellem 4-6 er prøven bestået med følgende:

4 tal = 5 år inden du skal fornyes igen
5 tal = 6 år inden du skal fornyes igen
6 tal = ingen udløbsdato

Hvis du er nervøs, kan det anbefales at købe en time inden din fornyelse, så du ved, hvad der forventes af dig. En anden mulighed for at forny dit radiocertifikat er at lave et interview og flyve en tur på papiret. Dette vil du kunne genkende, fra du var elev og tog dit radiocertifikat. Det er en simpel tovejstur, hvor du blot agerer, som du have gjort i luften, hvis vi havde siddet i et rigtigt fly.

God fornøjelse.

Mere info? Kontakt os!

Radiocertifikat-fornyelse - GreyBird Pilot Academy