Ny pilotuddannelse!

EASA ændrer kravene til uddannelsen til erhvervspilot!
Derfor introducerer GreyBird Pilot Academy en ny og forbedret uddannelse til erhvervspilot!
Læs mere »

PPL(A) hos GreyBird Pilot Academy

 

Uddanelsen i korte træk
  • Varighed er normalt 4-6 måneder.
  • Opnår certifikatet PPL(A).
  • Kan laves som holdundervisning eller enestudie.
  • 45 flyvetimer i moderne fly med erfarne instruktører.
  • Kræver et Class 2 Medical som kan udstedes af en flyvelæge.

Privatpilotcertifikatet har mange navne: PPL(A), Private Pilot License, hobbycertifikatet osv. GreyBird Pilot Academy har gennem mange år været en af de mest seriøse udbydere af PPL(A)-uddannelser i Danmark. Certifikatet giver dig ret til at være pilot på et enmotoret stempelmotordrevet fly med fast understel. Flyveinstruktion på flyvemaskine er en af vores kerneydelser. Vi er blandt Danmarks største flyveskoler målt på uddannede privatflyverelever om året. Med vores base i Aarhus Lufthavn er vi østjydernes foretrukne valg, når det gælder flyvning over Aarhus og omegn.GreyBird Pilot Academy tilbyder PPL-teorikurset både som holdundervisning og som eneundervisningsforløb. Når teorikurset er overstået, gennemgår alle elever et soloforløb med deres flyveundervisning. Under flyvningen bliver man booket med vores instruktører, og hos GreyBird Pilot Academy medfølger der altid en briefing før flyvelektionen og en debriefing, når lektionen er afsluttet.

Vores holdundervisning foregår som oftest 2 gange om ugen på hverdagsaftener som regel fra ca. 18:30 til 22. Holdundervisningen tager typisk 4-6 måneder, og derefter begynder man sin flyvning. Holdstarten er tilrettelagt, så det passer med Trafikstyrelsens planlagte eksamensdatoer. Vi starter hold med minimum 6 deltagere, og vi kører typisk 1-3 hold om året.

Vores eneundervisningsprodukt henvender sig til dig med den travle kalender. Her gør vi det muligt for dig at tilpasse undervisningen til din rejseaktivitet, møder, ferie osv. Uddannelsen bliver 100% skræddersyet. Fordelen er, at du kan starte, når du ønsker det, og at du kan gennemføre det på den tid, du ønsker.

For øjeblikket er det vores eneundervisning der hitter, da mange af vores PPL-elever har travle kalendere. Uanset hvad man vælger, anbefaler vi altid, at man deltager i et af vores informationsmøder og tager en prøvelektion. På denne måde får man set skolen og får prøvet de maskiner, skolen råder over. Et PPL-certifikat kan tages på mange måder, og vi mener, det vigtigste er, at man som elev bliver guidet igennem og får en grundig og sikker uddannelse i nye fly.

Hos GreyBird Pilot Academy får du som elev mange fordele, bl.a. vores mange års erfaring indenfor luftfart og uddannelse, nye fly og en stor instruktørkapacitet som gør, at du kan blive færdig i dit eget tempo. Vores PPL-undervisning fører eleverne gennem 8 fag, og der afsluttes med 8 eksamener. GreyBird Pilot Academy uddanner udelukkende på nye fly. Vi har valgt at investere i en moderne flyflåde for at kunne tilbyde den bedst mulige uddannelse til den helt rigtige pris. Flyene er alle udstyret med den nyeste teknologi.

Jeg vil gerne i gang! Hvad gør jeg nu?

Du kontakter os enten via vores kontaktside eller på Facebook. Vi anbefaler altid, at du møder op til et af vores informationsmøder, og du vælger eventuelt at få en prøvelektion. På informationsmødet vil du få endnu mere information om PPL-uddannelsen, priser, varighed, planlægning, læsestof, helbredskrav osv. På prøvelektionen får du luft under vingerne med en af vores erfarne instruktører. Du vil få lov til at flyve flyet, og vi garanterer for en fantastisk oplevelse. Har du prøvet at flyve et privatfly før, og ved du, at du gerne vil i gang med PPL-uddannelsen, kan flyvningen også gemmes til senere.

Herefter sætter vi dig i kontakt med en flyvelæge for at få din "Class 2 Medical". Det er en formalitet, som alle privatpiloter skal gennemgå. Du skal ikke være bekymret. Vi plejer at sige: "har man helbred til at køre bil, har man også helbred til at flyve". Dernæst planlægger vi dit forløb, hvad enten du vælger at gennemføre teorien på et hold eller som soloundervisning. Vi koordinerer din teoriundervisning med flyvelektioner, og når du er klar, går du til teorieksamen. Dernæst skal du have et radiocertifikat, og her anbefaler vi et N-BEG (dansk). Dette kursus tager 4-5 uger og afsluttes med en eksamen. Dernæst venter kun din flyvning, hvor du flyver 45 timer, inden du kan blive indstillet til eksamen. Dette og meget andet går vi i dybden med på informationsmødet, og derfor er det vigtigt, at du deltager i et sådant.

En PPL-uddannelse er rigtig spændende, og du lærer dig selv og dine evner at kende. Du opdager sider af dig selv, du ikke vidste du havde, og du får udfordringer, selvtillid og ansvar, samt mange gode oplevelser på vingerne over Danmark og Østjylland.

Vi glæder os til at undervise dig!Kontakt os

PPL(A) - GreyBird Pilot Academy