skies_grey_bird
skies_grey_bird
skies_grey_bird

Hvorfor navnet GreyBird?

GreyBird fik sit navn i 2012. Virksomheden er stiftet i 2007 og hed oprindeligt Aarhus Flight Academy også kendt som AAFA. AAFA var en virksomhed, der uddannede fritidspiloter. Med Søren Møllers indtræden i selskabet blev det besluttet at udvikle skolen væsentligt. Vi gav os til at spekulere over, hvad navnet skulle være. Der var mange forslag, men det endte med, at valget faldt på GreyBird. Vi havde allerede valgt, at vores fly skulle være radikalt anderledes end de mange hvide fly med røde eller blå streger. Vi ville skille os ud. Vores valg faldt på matgrå. Det antydede en militær operation, men selvom vi ikke flyver militært, er der mange af de værdier, den matgrå farve udstråler, som vi kan identificere os med. Således endte vi med grå fly, og så var der kort til navnet GreyBird.

De væsentligste byggesten i virksomheden var vi tidligt enige om: Sikkerhed, gode holdninger, faglighed, håndelag, service, imødekommenhed, ærlighed, kommunikation i øjenhøjde og positive oplevelser.

Samtidig ville vi gerne opnå en god synlighed med vores fly, som vi allerede nu vidste ville skille sig væsentligt ud fra mængden. De meget økonomiske europæiske fly, vi har valgt, muliggør en helt anden uddannelse end de traditionelle amerikanske, fordi de nye europæiske fly bruger langt mindre brændstof, og de er derfor langt billigere i drift. Efter lang tids overvejelse blev vi enige om, at den matgrå militærfarve, som vores fly er malet i, fint kommunikerer mange af budskaberne, men at der også skulle noget friskt og drilskt til. Derfor blev navnet GreyBird, men med ”Grey” skrevet med orange. GreyBird fordi vores “fugle” jo er grå, og orange ”Grey” fordi det driller og signalerer, at vi tænker ud af boksen og er lidt mere moderne, end den grå farve antyder.

Så langt vores overvejelser om navnet. Det er kun en del af de tanker, der ligger bag hele virksomhedens filosofi og anderledes uddannelse. Vi vil være bedst. Om vi er det, må du vurdere. Vi lover dig, at vi ikke er tilfredse, før du er det.

Hvem er personerne bag GreyBird?

Ejerkredsen består af erhvervsmanden Jens Stausholm samt direktør Søren Møller.

Jens Stausholm er – udover at være medejer af GreyBird – ejer af den internationale virksomhed JS World Media, som laver interaktive kundespecifikke brochurer, og han er desuden medejer af Aarhus Airport.

Søren Møller er direktør for GreyBird. Søren kom til GreyBird fra telecom-branchen og har mange års erfaring med at drive virksomhed og ikke mindst med at se nye muligheder og tænke anderledes. Dette har været en væsentlig årsag til, at GreyBird i dag er stolte over at kunne tilbyde markedets mest flyveintensive uddannelse til en særdeles konkurrencedygtig pris. Søren Møller er også uddannet pilot.

Hvad er GreyBirds vision?

GreyBird ønsker at forenkle og forsimple for derigennem at øge sikkerheden omkring luftfart. Det skal være let og sikkert at være kunde hos GreyBird uanset hvilken ende af butikken, man er kunde i. Det stiller store krav til os og vores medarbejdere. Det er vigtigt for os, at du altid møder særdeles kvalificeret og oplagt personale, og at du får den bedste service. Vi er alle passionerede omkring vores virksomhed, og det er vores erklærede mål, at det skal være synligt for vores kunder.

Den professionelle indstilling

Det skal være sjovt og spændende at være elev hos GreyBird, men det må også godt være hårdt. Vi ønsker ikke at uddanne piloter, der ikke stiller store krav til sig selv, og som ikke selv ønsker at høre til blandt de bedste. Eleverne vil altid møde instruktører, heriblandt ejerne af virksomheden, der alle kommunikerer i øjenhøjde. Vi giver os tid til at tale med eleverne om deres spørgsmål og forstå, hvorfor de stiller dem. Vi vil forstå, hvad deres behov er, og vejlede dem ud fra vores erfaring.

Men vi forventer også, at vi altid møder motiverede og forberedte elever, der hver dag ankommer til vores skole for at blive lidt bedre. Vi er ikke en elitær institution – vi bruger gerne mange ressourcer på at hjælpe de elever, der har behov for det, men kun så længe vi kan mærke, at eleven kæmper sammen med os. Vi tror på, at en grundig uddannelse i teorilokalet og rigtig mange timers undervisning i et rigtigt fly sammen med et højt fagligt niveau giver et rigtigt godt håndelag og en god holdning til det ansvar, det er at have andre mennesker med op i luften. Denne trekant vil eleverne møde igen og igen hos GreyBird: Teoretisk viden – Praktisk håndelag – Gode holdninger. Når de tre ting er på plads, er du en sikker og dygtig pilot, som vi vil være stolte over at sende videre ud i verden eller måske selv tilbyde et job. Hvis et af de tre punkter ikke er tilfredsstillende, bliver du aldrig en dygtig pilot.

Vi bruger meget tid sammen med eleverne på skolen, og vi mener, at det bedste håndelag opnås i rigtige fly i luften ved siden af erfarne og kvalificerede instruktører. Elevernes holdninger arbejder vi med hver eneste dag. Vores elever vil derfor ikke opleve lange og tunge selvstudieperioder, der udelukkende handler om at bestå en eksamen. Vi underviser, følger op, tester og hjælper vores elever med at blive verdens bedste piloter.

Vores grundholdning kommer ikke til at forandre sig: Sikkerhed, gode holdninger, faglighed, håndelag, service, imødekommenhed, ærlighed, kommunikation i øjenhøjde og positive oplevelser.

Disse elementer skal du altid kunne finde, når du besøger GreyBird Aviation Group.

Velkommen om bord!

Søren Møller
Direktør

Vil du også være pilot?
Tilmeld dig uddannelsen eller
få svar på dine spørgsmål,
til et af vores kommende
informationsmøder.

Find næste informationsmøde