Hvorfor vælge GreyBird - GreyBird Pilot Academy

Hvorfor vælge
GreyBird Pilot Academy

Medical Class 1
Afspil video

Et af de store valg i livet

Du skal vælge GreyBird, fordi du vil være en af de bedste. Vi stræber i hvert tilfælde efter at være de bedste og hele tiden forbedre vores produkt. Hvis dit mål er at være blandt de bedste piloter derude, hvis du gerne vil coaches til at blive den bedste version af dig selv, og hvis du ønsker, at din pilotskole skal forvente store ting af dig, så er vi det rigtige valg af pilotskole for dig.

Du skal vælge GreyBird Pilot Academy

Du skal vælge GreyBird, hvis du bekymrer dig om miljøet. Vores fly er de mest miljøvenlige fly på markedet, og vi har valgt at CO2-kompensere for hver dråbe brændstof, vi bruger. Dette betyder, at dit CO2-aftryk bliver så lavt som overhovedet muligt mens du studerer hos os. Vi tror på teknologi og på, at fremtiden vil gøre det muligt for luftfart at eksistere uden de ødelæggende udstødningsgasser. Men som det er nu, er det bedste, vi kan gøre, at kompensere for det CO2, vi udleder, og vælge fly, som bruger så lidt brændstof og olie som muligt.

Du skal vælge GreyBird, hvis du synes, at det at træne, leve og studere i et internationalt multikulturelt miljø betyder noget og forbedrer dine færdigheder og evner til at yde dit bedste i dit første job fra dag et.

Du skal vælge GreyBird, hvis det at være en del af en topmoderne organisation er vigtig for dig, hvis du ønsker at træne i moderne fly og simulatorer, hvis du ønsker at flyve instrumenttræning udelukkende med digitalt glas-cockpit, og hvis du ønsker, at de værktøjer, du bruger til at udregne ydeevne og brændstofforbrug, skal være digitale ligesom de værktøjer, de bruger i det job, du får som færdiguddannet pilot.

Du skal vælge GreyBird, hvis du ønsker, at din tid som studerende skal bruges på mere end bare at flyve rundt i den lokale flyveklub eller lufthavn. Hvis du ønsker at flyve i hele Europa gennem mange lande, hvis du ønsker at rejse og se andre lande og opleve forskellen på vejret og terrænet i Skandinavien og Spanien, så skal du søge ind hos GreyBird.

Du skal vælge GreyBird, hvis du tror på, at den positive træningsfilosofi, vi har indarbejdet i vores uddannelse, er en berigende og gunstig måde at træne på; hvis du synes, at det er vigtigt, at du altid træner i den samme flytype eller simulator – og ikke i et antal forskellige typer, som er udvalgt, fordi de er billigere for skolen at købe og drive. Hvis du er enig med os i, at det at træne i nøjagtigt det samme fly som det fly, du skal tage din flyveeksamen i, gør dig til en bedre pilot, end hvis du trænede i mange typer med lige så mange forskellige cockpit-designs.

Der er mange andre grunde til, at du skal vælge GreyBird Pilot Academy. Og hvis du stadig er i tvivl, er vores bedste råd, at du skal komme og besøge os. Se vores faciliteter og vores flyflåde og snakke med vores dygtige instruktører og ledelsen. Vi garanterer, at det er umagen værd, og at du møder et professionelt og imødekommende team.

Loading...