Vores baser - GreyBird Pilot Academy

Vores baser

GreyBirds baser

Alle studerende på alle baser besøger mindst en af de andre baser i løbet af deres uddannelse. Alle studerende besøger Spanien om vinteren for at udnytte de stabile vejrforhold. Spanien har terræn, og Skandinavien har masser af regn. Det, at vores studerende flyver ud fra flere forskellige baser, gør vores uddannelse så meget bedre, end hvis de kun fløj fra én base, for i takt med at vores studerende får forskellige udfordringer, intensiveres deres læring

GreyBird Pilot Academys baser

GreyBird Pilot Academy omfatter forskellige lokationer, herunder hjemmebaser, flyvebaser, teoretiske baser og nogle, der tjener flere formål. Studerende tildeles en hjemmebase, som altid er udstyret med faciliteter leveret af GreyBird, herunder fællesrum og klasseværelser. Her kan studerende arbejde enten selvstændigt eller i grupper. Kurser i fag som ledelse, matematik og andre områder, der supplerer pilotuddannelsen, er tilgængelige på disse steder.

 

En students uddannelse er forankret ved deres hjemmebase. Hvis en student midlertidigt skal flyttes til en anden base for at flyve, gennemgå simulator træning eller modtage specifik fagundervisning, planlægger GreyBird rejsen. Dette inkluderer at arrangere billetter og indkvartering på den midlertidige lokation som en del af den integrerede kursuspris. Som et resultat forbliver omkostningerne konsekvente for studenten, uanset om de flyver i Danmark eller Spanien, hvilket tillader GreyBird at optimere studenterplacering for effektivitet og effektivitet. For eksempel vil de fleste studerende flyve ud af Spanien om vinteren og ud af Danmark om sommeren.

 

 

 

Danmark, Aarhus:                   GreyBird Hovedkvarter, Hjemmebase, Teoretisk Base, Flyvebase og Simulatorbays.

Danmark, København:           Hjemmebase og Teoretisk Base.

Sverige, Stockholm:                Hjemmebase.

Spanien, Cordoba:                   Flyvebase.

Vil du også være pilot?

Tilmeld dig uddannelsen eller få svar på dine spørgsmål, til et af vores kommende informationsmøder

Loading...