Vores baser - GreyBird Pilot Academy

Vores baser

GreyBirds baser

Alle studerende på alle baser besøger mindst en af de andre baser i løbet af deres uddannelse. Alle studerende besøger Spanien om vinteren for at udnytte de stabile vejrforhold, og alle spanske studerende besøger Skandinavien om sommeren for at flyve under faktiske instrumentforhold. Spanien har terræn, og Skandinavien har masser af regn. Det, at vores studerende flyver ud fra flere forskellige baser, gør vores uddannelse så meget bedre, end hvis de kun fløj fra én base, for i takt med at vores studerende får forskellige udfordringer, intensiveres deres læring.

Danmark

I Danmark – her ligger GreyBird Pilot Academys hovedkvarter i Aarhus Airport. På denne base har vi uddannelsesopstart tre gange om året, og den i maj er den unikke internationale linje, hvor der udelukkende undervises på engelsk.

Sverige

Sverige, Ljungbyhed – basen er en historisk flyvetræningsbase, hvor det svenske flyvevåben afholdt træningsaktiviteter. På denne base starter vi nye hold to gange om året.

Spanien

Spanien, Cordoba – på basen er der fantastiske vejrforhold til vintertræning. Cordoba er en gammel historisk by med en skøn moderne lufthavn og ideelle træningsforhold. Her starter vi nye klasser fire gange om året. 

Teoribaser

Hos GreyBird tilbyder vi muligheden for at læse teori i København, Madrid og Stockholm. Kontakt os for yderligere information.

Loading...