Informationsmøde - GreyBird Pilot Academy

Informationsmøde – find ud af mere om uddannelsen og virksomheden

Medical Class 1
Afspil video

Informationsmøde – en vigtig begivenhed

Hvis du læser dette, overvejer du nok at blive pilot. Eller måske har du allerede bestemt dig for, at du skal være pilot, men nu er du ved at finde ud af, hvor du vil studere. Infomødet hos GreyBird Pilot Academy er udviklet til at hjælpe dig i den proces – om så du stadig overvejer, om du skal være pilot, eller du er på udkig efter den pilotskole, som efter din bedste overbevisning kan få det bedste frem i dig.

Først og fremmest er det nødvendigt, at du sætter høje standarder for dig selv, hvis du vil være pilot – det er klart. Du opfatter helt sikker dig selv som en ansvarlig person, og du har helt sikkert tænkt grundigt over dit valg af uddannelse og flyveskole. Hvis du vil være blandt de bedste erhvervspiloter, skal du vælge GreyBird Pilot Academy. Efter vores overbevisning betyder det at være bedst, at man har faglig ekspertise, er præcis, grundig og veluddannet, men det betyder også, at man er god til at arbejde i et team. Vi tror på, at man løser opgaver bedre som et team end som enkeltperson, og at samarbejde er nøglen til succes.

Infomødet – indholdet

Infomødet er delt op i to dele. Den første del handler om vores virksomhed, historie og udvikling siden virksomheden blev etableret; den handler om vores international uddannelse og vores flyflåde og simulatorer, og hvorfor vi valgte dem. Derudover handler den om vores træningsfilosofi og de gensidige forventninger, vi bør have til hinanden som studerende og flyveskole.

I den anden del beskrives uddannelsen i detaljer. Vi informerer dig om, hvordan vi planlægger og gennemfører uddannelsen, og hvordan uddannelsens struktur er optimeret, så vi kan uddanne dig til at blive den bedst mulige pilot. Vi beskriver, hvorfor vores uddannelse består af kompleks flyvning, og hvorfor valget af fly og simulatorer har stor indflydelse på, hvor god en pilot du bliver. Du vil høre om kravene til dit helbred, og du får detaljeret viden om, hvilke fag og eksamener uddannelsen indeholder. Du kommer selvfølgelig også til at høre om træning i flyene, og hvordan træningen er planlagt, og hvorfor positiv træning gør en kæmpe forskel hos GreyBird Pilot Academy.

Til slut vil vi også tale om at sætte og nå mål, og om hvordan vores uddannelse ikke blot indeholder flyvning og teori, men også inkluderer ledelsesværktøjer. Som pilot bliver du højst sandsynligt kaptajn og dermed leder af en operation på 8-20 mennesker – afhængig af størrelsen på det fly, du er kaptajn for. Og selv inden da er det en kæmpe fordel, at du ved hvordan du kan lede dig selv – at du forstår dine stærke og svage sider. Derfor inkluderer vi ledelsesundervisning i vores uddannelse.

De ledelsesværktøjer, vi anvender, er bredt anerkendt og bruges i det daglige i de største og mest succesfulde virksomheder i verden. Undersøgelser og praksis har vist, at ledelsesværktøjerne er ekstremt effektive og har været det i årtier. På samme måde som tilstrækkelig viden og stærke kompetencer påvirker din evne til at arbejde effektivt i et cockpit, så vil det faktum, at du behersker disse ledelsesværktøjer, gøre en kæmpe forskel og forbedre dine kvalifikationer som pilot. Dette er blot et af de mange områder, hvor GreyBirds uddannelse virkeligt skiller sig ud og overgår de fleste traditionelle pilotuddannelser – hvis ikke alle.

Dagsorden for infomødet

 • Virksomheden GreyBird
 • Livet som pilotstuderende
 • Livet som erhvervspilot
 • GreyBirds værdier
 • Forventninger

Pause

 • Uddannelsen i detaljer
 • Finansiering af din uddannelse
 • Næste skridt
 • Hvordan du overvinder forhindringer

Når du har deltaget i dette infomøde, vil du være velforberedt til at tage en beslutning, om det rigtige valg for dig er at blive pilot. På samme måde får du en helt masse viden om GreyBird, vores internationale uddannelsesprogram og vores filosofi, og du bliver i stand til at beslutte, om GreyBird er den rigtige flyskole for dig. 

Vi er overbeviste om, at du allerede har foretaget dit eget researcharbejde i forhold til, hvad det vil sige at blive pilot, og hvad der skal til. Men vi tror alligevel, at du kan finde ud af mere, hvis du deltager i dette infomøde; og hvis ikke, kan du få bekræftet, at du har tilstrækkelig viden. 

Det eneste, vi ønsker, er at sikre, at du forstår 100%, hvad det vil sige at blive pilot, og hvad det vil sige at studere hos GreyBird. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi lever af at uddanne piloter, men det er jo lige nøjagtigt derfor, det er så vigtigt for os, at vi er den rigtige for dig – og du for os. Vores overordnede mål er at få succes med at uddanne hver eneste pilotstuderende, der går på vores skole. Og når vi siger “få succes med at uddanne”, mener vi ikke at bestå eksamener. Vores mål er at uddanne vores studerende, så de opnår det niveau af færdigheder og viden, som gør, at de bliver blandt de allerbedste i verden. Derudover bestræber vi os på at gøre dig i stand til at agere professionelt – at påtage dig det ansvar, som du får, når du er pilot i en flyvemaskine, og det er netop derfor, vi bruger så meget tid på at tale om vores træningsfilosofi samt ledelsesværktøjer.

At være pilot betyder, at du er i stand til at have kontrol over et fly, men mindst lige så vigtigt, at du er den type person, som andre mennesker ønsker at have i cockpittet. Du skal være den type person, der gør, at passagerer hyggesnakker på række 21, og den type person, som sikrer, at forældre trygt kan sende deres børn hen til deres bedsteforældre på din vagt vel vidende, at du vil tage alle de rigtige beslutninger og bringe deres kære sikkert til deres destination. At være denne type person kræver mere end blot et pilotcertifikat, og hvis du er enig, så er der stor sandsynlighed for, at GreyBird er den rigtige pilotskole for dig.

Grib denne chance for at undersøge os nærmere, og deltag i infomødet. Vi glæder os til at se dig og til at svare på alle de spørgsmål, du har. Du kan tilmelde dig infomødet i boksen nedenfor. 

Hvis du i mellemtiden har nogle spørgsmål, så send os gerne en e-mail på info@greybird.dk, eller ring til os på 70 770 110 – vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det!

Opret dig og se infomødet

Tilmeld dig optagelsesprøve

Er du klar til næste step, så er tiden inde til, at du kan tilmelde dig til optagelsesprøve.

Book et
personligt møde

Er du endnu ikke helt sikker, og vil gerne have en snak om dine muligheder, så kan du booke et personligt møde.

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

Find dato for optagelsesprøver

Book personligt møde

Bemærk at dette er en forspørgsel på en dato.
Du vil modtage en endelig bekræftelse på mail.

 • Vælg et ønsket tidspunkt
 • :
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Loading...