Vores simulator - GreyBird Pilot Academy

Vores flysimulatorer

FNPT II – Proceduresimulator

Den proceduresimulator, vi bruger i GreyBird, er en replika af vores P2006T-fly. Det betyder, at alle flows i cockpittet, alle beregninger af ydeevne og alle procedurer er de samme som dem i flyet. Derfor behøver du ikke lære nye procedurer, metoder til ydeevneberegning eller nye cockpit-flows for at flyve i simulatoren, og derfor repræsenterer simulatoren positiv træning. Simulatoren er meget realistisk, og den er blevet godkendt til træning af procedurer samt nødsituationer.

A320 – MCC-simulator

Vores A320 FNPT II MCC-simulator er kronjuvelen blandt vores syntetiske træningsudstyr. Det er en replika af en Airbus A320, og den flyver ekstremt realistisk. Flyveoplevelsen er meget overbevisende, og det er nemt at forestille sig, at man faktisk flyver et stort jetfly. 

Denne simulator bliver stedet, hvor du overgår fra en pilot i små fly til en pilot, der kan flyve store jetfly sammen med andre piloter. Simulatoren er ny og er bygget efter vores specifikationer, og i denne simulator vil APS MCC-kurset føre dig gennem 10 sessioner af hver fire timer. Med det kommer du til at forlade os som en kompetent pilot, som er klar til at håndtere hvilken som helst type rating og kan søge hvilket som helst job i et luftfartsselskab.

Vil du også være pilot?

Tilmeld dig uddannelsen eller få svar på dine spørgsmål, til et af vores kommende informationsmøder

Loading...