Pilotuddannelse - Få en erhvervspilotuddannelse hos GreyBird

Bachelor of Science in Pilot Studies – få fantastiske karrieremuligheder

Medical Class 1
Afspil video

Bachelor of Science in Pilot Studies

 • Har du lyst til at blive erhvervspilot med fantastiske karrieremuligheder?
 • Har du lyst til at udvide din pilotuddannelse med tekniske og teoretiske kvalifikationer samt en bachelorgrad?
 • Har du lyst til at forbedre dine engelskfærdigheder, mens du bor og studerer i et engelsktalende land?
 • Har du lyst til at få en super cool oplevelse?

Så tag en europæisk Bachelor of Science (BSc) in Pilot Studies på EFQ-niveau 6, som er godkendt i hele verden og er akkrediteret af the Royal Aeronautical Society. 

Uddannelsens indehold

GreyBird tilbyder nu en Bachelor of Science (BSc) in Pilot Studies i samarbejde med South East Technological University (SETU) i Carlow i Irland.

Uddannelsen indeholder:

 • Introkursus hos GreyBird Pilot Academy den første måned
 • Du bor og studerer i Irland i ni måneder.
 • Resten af erhvervspilotuddannelsen de næste 22-24 måneder:
  • Teoriundervisning på din “home base” 
  • Flyvelektioner i Danmark, Sverige og Sydeuropa

Alt dette på mindre end tre år.

Med en Bachelor of Science (BSc) in Pilot Studies får du det, som moderne luftfartsselskaber vil have. Vi har spurgt dem om, hvad de har brug for, at deres fremtidige piloter skal lære, og vores uddannelse er baseret på deres svar. De ønsker piloter, der blandt andet er dygtige til koordinering, problemløsning og flyledelse, og så efterspørger de modenhed. Med andre ord vil de gerne have højt kvalificerede internationale erhvervspiloter – og det er det, du bliver.

SETU og GreyBird Pilot Academy sikrer, at du kommer til at opleve en sikker rejse som studerende. Vi planlægger hvert enkelt skridt for dig, så du ikke får nogen uforudsete overraskelser eller omkostninger, og vi følger dig fra start til slut. I Carlow vil der være en dedikeret person, som sikrer, at alt går som planlagt, og repræsentanter fra GreyBird Pilot Academy kommer til at besøge dig flere gange i løbet af dit ophold.

Du kommer til at bo i en veludstyret studielejlighed i gåafstand til universitetet. At bo og studere vil forbedre dit engelskniveau, og du kommer automatisk til at øve dig i at tilpasse dig til livet i andre land og kulturer. South East Technological University er et offentligt statsstøttet universitet. Det er moderne og har alt det nyeste inden for udstyr og teknologi. Universitetet og det faglige indhold er blevet godkendt af GreyBird Pilot Academys  CEO, AM, CFI og CTKI, og vi kan garantere, at du får en sund blanding af teori og praksis af høj kvalitet hos SETU. Og når du er færdiguddannet, vil du stå med fantastiske karrieremuligheder herunder muligheden for at komme ind på andre Master-programmer på andre europæiske universiteter. Derudover kan færdiguddannede med mindst tre års erfaring søge ind på Master of Business Administration (MBA) hos SETU.

Du kan få mere information om Bachelor of Science (BSc) in Pilot Studies at SETU på dette website.

Prisen for uddannelsen inkluderer undervisning samt en måneds introkursus hos GreyBird Pilot Academy. Alle rejseomkostninger til Carlow er inkluderet i prisen – inklusive en rejse hjem og tilbage til Carlow til jul. Indkvartering er ikke inkluderet i prisen, men skønnes at koste ca. € 500 om måneden.

Hvordan kommer jeg i gang

For at komme i gang med denne uddannelse skal man have en studentereksamen eller tilsvarende, og man skal bestå GreyBird Pilot Academys optagelsesprøve. Derudover skal man have et Class 1 certificate. Du starter op hos GreyBird Pilot Academy i august med fire ugers intro og forberedelse, og i september tager du til Carlow i ni måneder. Når du har færdiggjort dine studier hos SETU, fortsætter du som erhvervspilotstuderende hos GreyBird Pilot Academy på din “home base”, og i de sidste måneder af din uddannelse skal du skrive en afsluttende bacheloropgave. 

Hvis du allerede har taget en erhvervspilotuddannelse og ønsker at supplere din uddannelse med en bachelorgrad, så er dette også en mulighed med vores Bachelor of Science (BSc) in Pilot Studies.  

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker mere information om Bachelor of Science (BSc) in Pilot Studies hos SETU og erhvervspilotuddannelsen hos GreyBird Pilot Academy, kontakt venligst GreyBird Pilot Academy.

Har du stadig spørgsmål til pilotuddannelsen?

Tilmeld dig vores Informationsmøde og få svar på det hele.

Loading...