Hvorfor vælge os? Følg din pilotdrøm - GreyBird Pilot Academy

Hvorfor vælge GreyBird?

icon

Tilmeld
dig i dag

skies_grey_bird
skies_grey_bird
skies_grey_bird

Hvorfor vælge GreyBird?

Følg din drøm

GreyBird hjælper dig med at få din pilotdrøm til at gå i opfyldelse. Hos os er faglige kvalifikationer, sikkerhed og tryghed de allervigtigste parametre. Vi forbereder vores elever både fagligt og personligt, så de er klar til en professionel karriere i luftfart, og kulturen på skolen afspejler kulturen i et luftfartsselskab.

Vi har et uddannelsesprogram med primært fastansatte instruktører både på den teoretiske og den praktiske del – personer, som har deres daglige gang på skolen. Vi benytter også freelance instruktører, som kommer hos os i deres fritid med bred praktisk erfaring fra branchen, hvor de flyver i alt lige fra business jets til store fly for de største flyselskaber i verden.

 

Den eneste internationale pilotskole i Skandinavien

GreyBird Pilot Academy har hovedkvarter i den internationale lufthavn, Aarhus Airport, og vi har afdelinger i både Danmark, Sverige og Spanien. Derfor får vores elever rig mulighed for at prøve kræfter med flyvning i udlandet. Hos GreyBird kommer du til at flyve til og fra de nærtliggende lande, men du får også mulighed for at komme til Sydeuropa og prøve kræfter med luftrummet i det spanske. Om vinteren flytter GreyBird nemlig en del af den skandinaviske flyveoperation til Spanien.

 

Vi er grønne

Hos GreyBird flyver vi i branchens mest moderne og brændstoføkonomiske fly af typen Tecnam. Flyene er både designet og produceret i dette årtusinde. De bruger kun 15-20 liter benzin i timen pr. motor, og de støjer væsentligt mindre end ældre typer.

 

Vi uddanner fremtidens bedste piloter

Med Tecnam-flyene leverer GreyBird et produkt, som ikke hidtil er set i den Skandinaviske luftfartsbranche. Du kommer til at flyve mere hos os, og det koster ikke mere. På trods af en konkurrencedygtig pris får du hos GreyBird Pilot Academy usædvanligt mange flyvetimer i de rigtige fly – særligt træning på tomotorede fly er stærkt repræsenteret hos GreyBird.

Som nyuddannet pilot hos GreyBird kommer du til at stå med i alt 205 flyvetimer – 137 af dem flyver du i Tecnam-fly. Vi mener, at dette giver dig den bedste uddannelse og det bedste springbræt til din videre karriere. Efter endt uddannelse hos GreyBird vil du have 62 timers tomotoret flyvetid på rigtige fly. Vær opmærksom på, hvor meget reel flyvetid på tomotorede fly, du bliver tilbudt, når du søger uddannelsessted.

I den sidste del af din uddannelse hos os vil du tilbringe 40 timer en FTD-1 Boeing 737NG-simulator eller en Airbus 320-simulator.

 

Tag den korte vej til en medical

Når du har ansøgt om at starte hos os, skal du til en flyvelæge for at få din medical class 1. Tag kontakt til os. Så hjælper vi dig hele vejen. Vi bruger Norges Flyvemedicinske Center i Oslo, som vi har samarbejdet med i flere år. Norges Flyvemedicinske Center har kort ventetid og er tilmed billigere end danske tilsvarende flyvelæger. Den norske medical udstedes direkte som en dansk medical, så den skal ikke konverteres.

 

Vi hjælper dig med bolig under uddannelsen

Vi kender det lokale nærområde og kan derfor hjælpe dig med at finde en studiebolig til rimelige penge. Desuden tilbyder vi frokostordning på skolen.

 

Vi er digitale

Du får udleveret en iPad, når du begynder på uddannelsen til erhvervspilot hos GreyBird Pilot Academy. Den kan du beholde, når du er færdig med din pilotuddannelse. Din iPad er et vigtigt arbejdsredskab, og den giver dig adgang til undervisningsmateriale og computer-based training (CBT). Flere og flere luftfartsselskaber opererer med en elektronisk flight bag (EFB), og derfor træner vi dig til at arbejde i en digital hverdag.

 

Fordelagtig pris og afregning

Uddannelsen har en skarp samlet pris. Hos GreyBird skal du ikke forudbetale din flyvning. Vi har en “pay as you go”-ordning, hvor du løbende bliver afregnet, således at du altid betaler efter flyvning, eller når teori påbegyndes.

 

Velstruktureret og velafprøvet uddannelsesforløb

Din pilotuddannelse hos GreyBird Pilot Academy er velstruktureret og planlagt til mindste detalje. Vi har sammensat uddannelsen i tæt samarbejde med branchen og de selskaber, som venter på dig, når du er færdiguddannet. Vi vil levere det produkt, som selskaberne ønsker. Når du er færdig med hele uddannelsen til erhvervspilot, har du været igennem et forløb, som ruster dig til at træde direkte ind i et luftfartsselskab. Du vil desuden kunne fungere som pilot på et luftfartøj i General Aviation-branchen, hvor man bl.a. flyver business jets.

 

Coaching

Hos GreyBird tilbyder vi coaching til elever, der under uddannelsen har brug for faglig og/eller personlig sparring.

 

Vi optager elever tre gange om året

Når du er klar, har GreyBird Pilot Academy en plads til dig. Typisk består vores nye hold af 10-20 elever – unge mennesker af alle køn. Vi starter nye hold i januar, maj og august.

Kontakt os, og kom til et gratis informationsmøde, så vi kan hjælpe dig med

Nicholas Trolle

Stephanie Brøndberg Nielsen

Se og læs Stephanies historie om, hvorfor hun valgte at uddanne sig til erhvervspilot hos GreyBird.

Læs mere

Vil du også være pilot?
Tilmeld dig uddannelsen eller
få svar på dine spørgsmål,
til et af vores kommende
informationsmøder.

Find næste informationsmøde
Loading...